FOTO BEAT LA VOLAN! Era să intre cu mașina într-o casă din Roșiile

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 11 Poliției Rurală Zătreni au constatat direct faptul că, pe raza comunei Roșiile a avut loc un eveniment rutier.
În fapt, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un gard din lemn, ulterior răsturnându-se.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemiei de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

PRUNDENI: Fără permis la volan!

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliției Rurală Prundeni au oprit pentru control pe raza comunei Olanu, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comună.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...