VÂLCEA: Cel mai tânăr rrom, care lucrează la o spălătorie auto, iar în timpul liber este voluntar SMURD! De curând, a salvat viața unui bărbat ediție tiparită

27 Apr 2020
Povestea tânărului rom din Vâlcea de 20 de ani care lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar în timpul liber este voluntar SMURD a fost făcută pubblică de către Ministerul Afacerilor Interne și, în foarte scurt timp, a devenit virală.
”- Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!”, este rugămintea tânărului vâlcean către jurnaliștii interesați de povestea lui. Având atâtea exemple negative de clanuri de romi care s-au întors din Occident și fac prăpăd în țară, istoria tânărului nostru ne face să sperăm că, până la urmă, totul va fi bine.

Ministerul Afacerilor Interne se mândrește cu tânărul rom în vârstă de 20 de ani care datorită procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD a salvat viața unui om care se afla în stop cardiorespirator.
Eduard lucrează cu normă întreagă la o spălătorie din orașul în care locuiește, dar visează să salveze viețile oamenilor. Tânărul se mândrește cu etnia sa, fiind rom, și vrea ca toată lumea să știe că-și dorește să ajungă paramedic pentru a salva oamenii.

”Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar visul lui dintotdeauna a fost să salveze oameni. Acest lucru s-a și întâmplat în luna februarie, când, cu ajutorul procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD, Eduard a ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator.
Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto, iar aproape lunar, el și prietenii săi, strâng alimente și haine pe care le duc apoi familiilor nevoiașe.
Are 20 de ani... este voluntar SMURD și a avut o singură rugăminte la noi:
- Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!
Are doar 20 de ani, iar noi suntem convinși că prin dorința lui de a face bine, prin exemplul pe care îl oferă altor tineri... vor fi, într-adevăr, salvate multe vieți!
Felicitări, Omule! Felicitări, Salvatorule!”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...