Tânăr din Ghioroiu, ARESTAT PREVENTIV pentru că și-a bătut iubita și mătușa

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din oraș, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și furt. Ulterior, la solicitarea procurorului, un magistrat de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești, a dispus luarea măsurii arestării preventive în cazul lui Porumbescu Florin Sorin, cel care și-a bătut iubita și pe mătușa lui.În noaptea de 21 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de o femeie de 33 de ani, din Ghioroiu, cu privire la faptul că, nepotul acesteia, cu care locuiește, a agresat-o fizic.

Ajunși la fața locului polițiștii au constata că cele sesizate se confirmă.

În fapt, tânărul de 19 ani, ar fi agresat-o fizic pe mătușa sa, dar și pe concubina lui în vârstă de 19 ani, ar fi distrus mai multe bunuri din locuință și ar fi sustras telefonul mobil, mătușii sale, după care a fugit din locuință, nefiind identificat la fața locului.

Atât mătușa cât și concubina au refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Până la urmă tânărul a fost identificat, iar la data de 22 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...