Cei doi angajați ai Ambulanței Vâlcea, confirmati pozitiv cu COVID-19, sunt cercetați penal

21 Apr 2020
Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost înregistrat la data de 16 aprilie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C. penal, ca urmare a sesizării din oficiu a lucrătorilor Poliției Mun. Rm. Vâlcea - Biroul de Investigații Criminale.
În fapt se reţine că, în ziua de 07.04.2020, doi angajați din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea s-au prezentat la serviciu, deși se aflau în izolare, ca urmare a faptului că au fost în contact cu angajați şi pacienţi ai Secției ORL a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, unde a fost confimat ca infectat cu SARS Cov 2 un cadru medical.
Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliției Municipiului Rm. Vâlcea - Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...