OFERTĂ DE NEREFUZAT: Dumbrafox aduce primăvara în casa ta!

14 Apr 2020
Fie că stai la bloc sau la casă, firma Dumbrafox a găsit soluția perfectă pentru a te bucura de primăvară și pentru ca florile, minunatele și grațioasele flori, să facă parte din viața ta.
Primăvara este un anotimp al renașterii și, de ce nu, al marilor schimbări. Chiar dacă trăim vremuri complicate, acum, În pragul unui nou sezon, îți dorești să aduci un strop de culoare, dar și de bună dispoziție în casa ta.
Creează o veranda primitoare cu florile de la Dumbrafox și uită că autoritățile ți-au impus să stai în casă. Știm, este situație de urgență, însă asta nu înseamnă că nu îți poți crea micul tău paradis floral, fie că locuiești la casă sau într-un apartament.
Chiar daca nu te bucuri de traiul într-o casă undeva la țară, totuși poți "inventa" atmosfera unei verande chiar în interiorul apartamentului tău cu un pic de imaginație și cu florile de la Dumbrafox.
Pentru un aer primavaratic și o atmosferă plăcuta în apartamentul sau casa ta, Dumbrafox este soluția perfectă. Îți livrează orice flori dorești direct la domiciliu, prompt și la orice oră din zi.

Aveți mai jos o ofertă variată de flori de unde puteți alege, dar și datele de contact al firmei Dumbrafox.

Muscate drepte si curgatoare la 8 lei
Muscate in ghiveci agatator la 15/19/27 si 32 lei
Begonia Sempreflorens 2 lei
Tagetes 2 lei
Gazania 2 lei
Salvia 2 lei
Sunpatiens 8 lei
Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0731667033.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...