OFICIAL: VÂLCEA a înregistrat primul deces! Pacient cu probleme cardiace, mort de COVID-19

14 Apr 2020
De la inceputul pandemiei COVID-19 si pana la data de 14.04.2020, situatia pacientilor internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator:
• Numarul total al pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea – 12 pacienti;
• 4 pacienti confirmati Covid19 au fost transferati catre alte unitati medicale din Bucuresti si Craiova.
• 7 pacienti se afla internati in acest moment la sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea. Dintre acestia 3 sunt asimptomatici, 2 au forme usoare si 2 au forme medii.
• 1 pacient a decedat in dimineata zilei de 14.04.2020 in ATI. Pacientul in varsta de 58 ani era cunoscut cu afectiuni cardiace preexistente.
• Facem precizarea ca 2 pacienti au fost transferati direct din centrul de carantina catre alte unitati medicale (nu au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea).


Departament de Comunicare al
Spitalului Judetean de Urgenta Valcea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...