ACCIDENT MORTAL LA BERBEȘTI! Trei tineri de 16, 17 și 23 de ani și-au pierdut viața (FOTO)

La data de 11.04.2020, in jurul orelor 03.00, un tânăr de 23 ani, din orasul Berbesti, jud.Valcea, a condus un autoturism pe DJ 605 A, pe raza orasului Berbesti, jud.Valcea, din directia Mateesti catre Sinesti, iar la km.71+600 m, ar fi pierdut controlul directiei spre stanga si a intrat in coliziune cu un stalp de electricitate si un gard.
In urma accidentului rutier a rezultat decesul conducatorului auto, precum si decesul pasagerului dreapta fata din autoturism, un tânăr de 17 ani, din comuna Mateesti, jud.Valcea si a pasagerului dreapta spate, un tânăr de 16 ani, din orasul Berbesti, jud.Valcea.

”Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați in aceasta dimineață în jurul orei 3, în localitatea Berbești, pentru descarcerarea si acordarea primului ajutor calificat în cazul a 3 victime dintre care una incarcerata.
În sprijin au mai venit inca două echipaje SAJ. Ajunși la fața locului membrii echipajelor au gasit două persoane care prezentau leziuni incompatibile cu viata și încă o persoană pentru care s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate pentru toți trei, medicul de la ambulanță a declarat decesul. Persoanele decedate aveau varste de 17, 18 si 22 ani”, arată ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...