Urmarire și focuri de armă pe străzile din Râmnicu Vâlcea!

10 Apr 2020
În seara zilei de 09 aprilie a.c., pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, o patrulă pedestră mixtă formată dintr-un polițist și un militar M.A.P.N. a fost alertată de către strigătele unei femei, al cărei fiu fusese victima unei tâlhării, aceasta indicând doi bărbați care o luaseră la fugă.

Patrula a plecat imediat în urmărirea lor, întrucât cei doi nu s-au supus somațiilor, polițistul a executat trei focuri de armă în plan vertical, moment în care bărbații s-au oprit.

S-a procedat la încătușarea celor doi bărbați și conducerea lor la sediul poliției, asupra lor fiind găsite bunuri despre care femeia a declarat că i-au fost sustrase fiului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea celor doi bărbați de 32 respectiv 34 de ani, din comuna Budești, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Menționăm că în urma efectuării focurilor de armă nu au rezultat victime sau distrugeri.
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...