RÂMNICU VÂLCEA: Tineri depistaţi cu substanțe interzise

În data de 07 aprilie, orele 18:30, jandarmii aflați într-una din misiunile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, au observat un autoturism în care se aflau 3 persoane, cu un comportament suspect.

În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus imediat în mișcare, motiv pentru care s-a solicitat pentru sprijin un echipaj de poliție.

La scurt timp, autoturismul a fost interceptat în trafic de către patrula mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, fapt pentru care, împreună cu echipajul de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă, au efectuat controlul corporal al celor 3 persoane și al autoturismului. În urma verificărilor, s-a constatat că cele 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25-27 de ani, aveau asupra lor mai multe pliculețe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înțepător.

Persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi și polițiști la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...