Promoție de Paște la PNL Vâlcea: La Instituția prefectului sunt 2 posturi de subprefect!

07 Apr 2020
E rost de noi „ciolane” politice! Conform noului cod administrativ, județul Vâlcea are doi subprefecți.
Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri 27 decembrie 2019, la Suceava, că în prealabil trebuie modificate organigramele prefecturilor, deoarece noul Cod administrativ, adoptat prin OUG nr. 57 din 3 iulie 2019, prevede ca la nivelul judeţelor să fie doi subprefecţi.
Uite cum se verifică în politică zicala”nu-i pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește”.
Deși majoritatea PSD, pe vremea când era la guvernare, a stabilit prin Codul Administrativ, ca prefecturile să aibă doi subprefecți, probabil și pentru a avea mai multe funcții de împărțit în teritoriu, acum beneficiază de aceste prevederi liberalii.
Așadar, la Instituția Prefectului Vâlcea vom avea doi subprefecți într-un viitor foarte apropiat. Știm că pare o glumă de 1 aprilie, dar vă asigurăm că nu este. Conform Codului Administrativ, se poate, așadar în interiorul PNL Vâlcea lupta va fi la baionetă. Probabil că nu întâmplător de câteva zile, consilierul județean Victor Stănculescu este cel mai proaspăt consilier al prefectului Tiberiu Costea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...