BREAKING NEWS! Asistentă șefă de la ORL, confirmată pozitiv cu COVID-19

UPDATE OFICIAL: Un cadru medical, confirmat POZITIV!

 

Din testele efectuate pacientilor suspecti SARS-CoV-2 care s-au prezentat la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea in data de 5 aprilie 2020, un singur test este pozitiv. Acesta apartine unui cadru medical, angajat al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea – Sectia ORL.

S-au luat imediat toate masurile de protectie, de dezinfectare a spatiilor, de testare a tuturor contactilor din Sectia ORL. Sectia ORL a fost temporar inchisa. Imediat ce vom avea rezultatul testelor va vom comunica. A fost inceputa si ancheta epidemiologica si datele preliminare indica o transmitere intracomunitara. Informam populatia judetului Valcea ca luam toate masurile necesare pentru limitarea raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2.

Departament de Comunicare

al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea

 

 

Primul caz de cadru medical confirmat pozitiv cu COVID-19 a fost înregistrat în județul Vâlcea. Este vorba de asistenta șefă de la secția ORL din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Asistenta este o persoană în vârstă cu diabet și probleme cardiace. 

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...