Mihaela Brănescu se pregătește să preia șefia DSP Vâlcea?

Începând cu data de 6 aprilie 2020, Mihaela Brănescu și-a încetat colaborarea cu Direcţia Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, unde timp de 4 ani, a ocupat o funcție de execuție, luându-și transferul la DSP Vâlcea, instituție pe care a mai condus-o în perioada 2013 - 2015. Deocamdată, doamna Brănescu va ocupa în cadrul DSP Vâlcea tot o funcție de execuție, însă, surse bine informate ne-au spus că aceasta vizează, de fapt, funcția de director al DSP Vâlcea. 
Mai trebuie precizat că Mihaela Brănescu a fost în perioada 2013 - februarie 2015, şefă a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea, funcţie pe care tot liberalii au propulsat-o şi chiar şi acolo a fost contestată, multe persoane din sistemul sanitar susţinând că o asistentă nu are ce căuta într-un post aşa important, cu tot respectul pentru breasla asistenţilor medicali.
Apoi, începând cu data de 2 decembrie 2015, Brănescu Mihaela - Gabriela, consilier, gradul profesional superior, a exercitat cu caracter temporar funcţia publică de conducere de Director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, pe o perioadă de 6 luni.
Pe perioada exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de Director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, doamna Brănescu Mihaela - Gabriela va beneficia de drepturile salariate aferente funcţiei de conducere respective. Mandatul ei în fruntea Evidenței Persoanelor din Vâlcea a mai fost prelungit cu încă trei luni, după care, timp de 4 ani, a îndeplinit o funcție de execuție în cadrul Direcției.
La 4 ani distanță visul Mihaelei Brănescu de a reveni în fruntea DSP Vâlcea e tot mai aproape de realitate. Deși mulți spun că este o adevărată nebunie să-ți dorești acum, în plină pandemie de coronavirus, șefia vreunui DSP din țară, iată că doamna Brănescu nu se teme! Ce este un COVID-19 în fața posibilității de accede pe scara socială și politică? Răspunsul la această întrebare suntem convinși să o să-l aflăm cât mai curând.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...