L-AȚI VĂZUT? Bărbat din Ghioroiu, dispărut de la domiciliu

La data de 27 martie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 26 martie a.c., numitul TRĂISTARU MĂDĂLIN în vârstă de 43 de ani, a plecat voluntar de la locuința fratelui său, din comuna Ghioroiu, unde locuiește fără forme legale și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.75 m, greutate 70 de kg, păr șaten, ochi căprui, constituție atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte: pantalon de culoare maro, geacă de iarnă de culoare neagră, căciulă neagră, cizme din cauciuc de culoare neagră.

Bărbatul nu ar fi la prima plecare.

În momentul de față polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...