Romulus Ghinoiu a lansat gratuit o platforma de unde iti poti face cumparaturile on-line

În conditiile actuale, in care oamenii trebuie sa stea acasa pentru a-si proteja sanatatea, Romulus Ghinoiu si echipa lui au lansat o platforma, de unde iti poti comada cumparaturile online direct acasa.
Antreprenorii sunt invitati sa isi listeze gratuit si fara comisioane produsele pe platforma, pentru a le putea comanda direct acasa de catre clienti.
Sigurul cost este trasportul pe care il incaseaza firma de curierat, deci platforma este 100% gratis atat pentru antreprenori, cat si pentru clienti.
Momentan vendoro.ro vizeaza Ramnicu Valcea, dar se lucreaza la a o dezvolta la nivel national, pentru a avea acces toti romanii la produsele de care au nevoie.
Am venit cu aceasta solutie deoarece stim cat de greu supavietuisc firmele si salaratii, dar am inteles si cat de greu este sa iti faci cumparaturile de care ai nevoie.
Deja sunt listate peste 10 companii pe vendoro.ro si urmeaza sa isi urce produsele pentru a fi accesibile publicului.
Ne gandim ca pe viitor daca oferim suficienta valoare antreprenorilor si clientilor, sa cerem un comision pentru a ne putea sustine cheltuielile si angajatii, dar pe toata durata crizei vom face totul voluntar.
Ba mai mult ne dorim sa se alature multi producatori romani pe platforma, incat sa isi digitalizaze afacerea si astfel produsele lor sa ajunga la cat mai multe persoane.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...