CAMPANIA IZOLAŢI FĂRĂ VOIE! Strigătul disperat al unei mame din Râmnicu Vâlcea

29 Mar 2020
Până să înceapă nebunia asta cu COVID-19, Larisa muncea cu ziua, la curăţenie şi astfel putea să se întreţină pe ea şi fiica ei de 4 ani. Acum, toată lumea este izolată, iar Larisa a rămas fără nicio posibilitate de a-şi câştiga traiul zilnic. Mai are câţiva bănuţi puşi de o parte, dar şi aceştia au început să se împuţineze.
"Din păcate, suntem mulţi care ne aflăm în izolare, fără niciun sprijin. Sunt izolată în casă din data de 10 martie de când s-au închis grădiniţele împreună cu fiica mea. Nu am mai putut merge la muncă nicăieri fiindcă sunt obligată să stau acasă să mă ocup de fetiţa mea, nu am în grija cui să o las ca eu să merg undeva la muncă... Mai mult, acum toată lumea e izolată şi nu mai au nevoie de femeie la curăţenie.
Nu am niciun sprijin absolut de la nimeni, nici financiar, nici nimic. Înainte, cât copilul meu stătea la grădiniţă, mai mergeam şi eu să fac curat la anumite persoane, dar acum nu mai am cum să fac asta. E groaznic. pe zi ce trece, resursele se împuţinează şi te uiţi că rămâi cu cămara şi frigiderul gol", ne-a scris, disperată Larisa.
Campania IZOLAȚI FĂRĂ VOIE este o iniţiativă a lui Mihai Ghebrea, director la Casa Pinocchio Babeni și președinte Asociaţiei Orfanilor din Casele de Copii-AOCC Vâlcea.
"Campania a plecat din proprie inițiativă ca urmare a mesajului disperat al familiei cu 7 copii care mi-a scris. Eu sper sa fie cât mai mulți care donează pachete, iar pentru cei care nu pot ieși din casa pot face donații in conturile afișate specificând la detaliile tranzacției pentru IZOLAŢI FĂRĂ VOIE. Avem tineri din AOCC care participa la distribuire a pachetelor pentru cei izolați fără voie", susţine Mihai Ghebrea.
Campania se referă la ajutorarea persoanelor care au fost izolate de autorități și au rămas fără resurse financiare din cauza faptului ca nu se pot duce la munca, mai ales cei care munceau cu ziua. Cei care doresc să doneze alimente şi bunuri, perisabile, dar şi neperisabile, o pot face la sediul FUNDAŢIEI ORPHEUS din Râmnicu Vâlcea, strada Carol I nr. 3 - 5, centrala bloc Filipin. în fiecare zi, între orele 11.00 - 14.00. Pentru contact puteti suna la 0745268444 - Magda Popescu.
Aici aveți conturile unde puteți dona:
IBAN - CONT LEI
RO39 RNCB 0318 0288 1474 0001
IBAN - CONT EURO
RO45 RNCB 0263 0288 1474 0024
BIC
RNCBROBU
IMPORTANT! Vă rugăm să scrieți la detaliile tranzacției IZOLAȚI FĂRĂ VOIE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...