FOTO: Noi corturi de triaj instalate la Spitalul Județean de Urgență Valcea

Răspândirea coronavirusului a devenit deja o problemă extrem de gravă pentru țară, iar la nivelul județului Vâlcea și Consiliul Județean face eforturi și ia măsuri concrete pentru a preveni infectarea vâlcenilor cu COVID-19.

În urma unei discuții informale pe care am avut-o, în cursul zilei de ieri, cu managerul SJU Vâlcea, am luat decizia de a solicita și alte corturi de triaj epidemiologic, care să fie amplasate în curtea Spitalului Județean Vâlcea.

Astăzi, 28 martie 2020, cu ajutorul reprezentanților ISU Vâlcea, au fost amplasate încă trei corturi dotate cu sistem de încălzire și sistem de iluminat.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...