ȘIRINEASA: Primarul Ion Streinu atrage atenția asupra PREȚURILOR NESIMȚITE practicate de unii comercianți

Deși nu este normal, unii doresc să se îmbogățească cu orice preț în această perioadă critică pentru întreaga omenire. Primarul localității Șirineasa, Ion Bebe Streinu, cel care întotdeauna a fost alături de oameni, la bine și la greu, a observat că în comuna sa, unii comercianți își fac de cap și umflă prețurile până la nesimțire. Primarul Streinu a făcut a apel către Protecția Consumatorilor să intervină de urgență și să stopeze aceste practici.
”Am observat ca in magazinele alimentare din comuna noastra au crescut unele preturi la produsele de baza fara nici un fel de motiv. ATRAG ATENTIA PATRONILOR CA DACA NU REVIN ASUPRA ACESTUI ASPECT VOI SESIZA INSTITUTIILE ABILITATE. PERSONAL MA VOI IMPLICA IN VERIFICAREA SI COMBATEREA ACESTEI PRACTICI NESIMTITE.
Fac un apel public la ANPC (protectia consumatorului);
Mergeti doamnelor si domnilor inspectori angajati ai acestei institutii in teren,cu insistenta in zonele RURALE, unde comerciantii isi fac de cap in privinta preturilor.NU CUMVA SUNTETI PLATITI SA PROTEJATI CONSUMATORII? Cate controale s-au facut in ultimele doua saptamani?Oare ce asteptati?”, arată primarul Ion Bebe Streinu.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...