FOTO ACCIDENT MORTAL la Tomșani! Doi bărbați și-au pierdut viața: TRAFIC BLOCAT TOTAL

Accident rutier pe DN 67 în comuna Tomșani, sat Bogdănești. Sunt implicate două autoturisme, iar circulația este blocată total.
Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.
Pompierii militari ai ISU Vâlcea intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD. Sunt implicate 2 autoturisme cu 2 victime din care o persoană este încarcerată și inconștiență, iar a doua victma este in afara autoturismului, fără semne vitale.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...