COD PORTOCALIU DE NINSOARE ÎN VÂLCEA!

22 Mar 2020
Vremea se schimbă brusc în acest weekend, temperaturile de vineri și sâmbătă de până la 23 de grade Celsius ajungând să scadă până spre 3 - 4 grade Celsius. De duminică, va ninge, vor fi lapoviță și vânt puternic în întreaga țară.
Vremea va fi în general închisă, iar valorile de temperatură vor scădea semnificativ, astfel că, în mare parte a ţării, se vor situa sub cele climatologic specifice datei.
În județul Vâlcea, conform informării ISU Vâlcea, va fi COD PORTOCALIU de ninsori abundente (30-50 l./mp.) si viscol in perioada 23.03.2020/02.00 -25.03.2020/10.00. Rafalele de vânt pot atinge 60-70 km./h.
vom reveni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...