OVIDIU POPA: Zilele trec și guvernanții încă dorm!

20 Mar 2020
”Nu realizează că și noi ne confruntăm cu această pandemie a coronavirusului, că trebuie luate măsuri urgente!
Organizația Mondială a Sănătății a anunțat oficial riscul major al virusului COVID-19, pe data de 12 ianuarie. Pe 21 ianuarie OMS publica primul raport privind situația la nivel internațional.
Din acel moment, guvernul PNL, ar fi trebuit să dea deja dispoziții pentru achiziția de echipamente de protecție pentru personalul medical, știut fiind faptul că, în cazul unei epidemii, primii care trebuie protejați sunt medicii, astfel încât, aceștia să îi poată ajuta pe ceilalți cetățeni.
Guvernul PNL nu a luat atunci nicio măsură preventivă pentru pregătirea sistemului medical.
Agenda lor era cu totul alta, să privatizeze sănătatea, prin transferul fondurilor de la spitalele de stat la cele private. Azi, spitalele private spun că nu vor să trateze pacienții infectați cu COVID-19!
Să provoace alegerile anticipate, să modifice legislația electorală pentru a-și crea avantaje în alegeri.
Acestea sunt motivele pentru care în prezent, nu există echipamente și materiale de protecție în spitalele din România.
Mai grav, actualul ministru al Finanțelor, cel care a dezertat când trebuia să conducă Guvernul, a tăiat bugetul Sănătății cu 22% acum fiind dificil să se asigure fondurile necesare pentru achiziția de materiale și echipamente.
Lăsând la o parte incompetența liberalilor, în aceste momente grele, trebuie măcar să ne arătăm RESPECTUL pentru adevărații eroi ai acestei crize: medicii, farmaciștii, tot personalul din spitale, șoferii de pe ambulanțe, polițiștii, jandarmii, jurnaliștii. Aceștia sunt cei mai expuși, dar totuși, sunt la datorie!
Vă mulțumim pentru toate sacrificiile pe care le faceți!”, arată deputatul Ovidiu Popa.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...