Arhiepiscopia Râmnicului pune la dispoziție peste 200 de locuri pentru carantină

Arhiepiscopia Râmnicului pune la dispoziţie, în caz de necesitate, peste 200 de locuri pentru persoanele care sunt nevoite să stea în carantină.

Locurile sunt disponibile în internatul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, a declarat pentru Basilica.ro Părintele Ştefan Zară, Consilier cultural în cadrul Sectorului Cultural și Comunicații Media al Arhiepiscopiei Râmnicului, potrivit Basilica.ro.

„În Arhiepiscopia Râmnicului, ca şi în celelalte eparhii din ţară, Biserica alături de rugăciunile pe care necontenit le înalţă pentru încetarea acestei epidemii, în funcţie de solicitările de la autorităţi, şi în colaborarea cu acestea, va reuşi să pună la dispoziţia celor încercaţi spaţii de cazare, alimente, chiar şi voluntari care să vină în sprijinul autorităţilor”, a spus Părintele Zară.

Actualmente, România, alături de multe state ale lumii, se confruntă cu o epidemie de coronavirus Covid-19.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...