DOSAR PENAL pentru un pacient aflat în carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea - Secția Boli Infecțioase

18 Mar 2020
DOSAR PENAL pentru un pacient aflat în carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea - Secția Boli Infecțioase foto arhiva
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost înregistrat la data de 18 martie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea.
În fapt, în data de 18.03.2020, numitul BĂDULESCU NICOLAE din Rm. Vâlcea, aflat în stare de carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea - Secția Boli Infecțioase, a părăsit salonul unde se afla, revenind după 15 minute.
Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei mun. Rm. Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...