CONSTANTIN RĂDULESCU: Am solicitat Guvernului sprijin financiar pentru unitățile spitalicești din județul Vâlcea și pentru DGASPC

17 Mar 2020
În vederea depășirii generate de răspândirea coronavirusului, criză care afectează și județul Vâlcea, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a solicitat guvernului României suma 3.750.000 lei (37,5 miliarde lei vechi) pentru achiziționarea urgentă a tuturor celor necesare în aceste momente în unitățile spitalicești din județ.
”Astăzi, am înaintat o adresă Guvernului României, domnului prim-ministru Ludovic Orban, prin care am solicitat alocarea, în regim de urgență, a unor sume de bani pentru unitățile spitalicești din județul Vâlcea și pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea.
Sumele de bani solicitate sunt necesare pentru depășirea crizei generate de răspândirea coronavirusului, criză care afectează și județul nostru.
Consider că este foarte important ca aceste sume de bani să fie acordate, în regim de urgență, întrucât este nevoie să fim pregătiti pentru situația în care numărul de cetățeni infectați cu COVID-19 ar crește la nivelul județului nostru.
Astfel, am solicitat suma de 3.750.000 lei (37,5 miliarde lei vechi) pentru achiziționarea de medicamente, materiale sanitare, materiale de curățenie, dezinfectanți și alte materiale specifice pentru dotarea unităților spitalicești și de asistență socială, precum și suma de 10.318.000 lei (103,18 miliarde lei vechi), pentru asigurarea serviciilor sociale din sistemul de protecție a copilului și din centrele publice pentru persoane adulte cu handicap”, susține președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...