BOZO se implică! Un litru de de igienizant GRATUIT pentru maini catre toate institutiile statului din municipiu

15 Mar 2020
În contextul crizei generate de coronavirus, un producător local de produse de curăţenie, BOZO, a decis să doneze câte un litru de igienizant pentru maini catre toate institutiile statului din Municipiu.
"Incepand de maine 16 martie, firma Bozo vine in sprijinul populatiei din Rm. Valcea si a decis sa livreze gratuit cate un litru de igienizant pentru maini catre toate institutiile statului din Municipiu!
Reprezentantii institutiilor sunt rugati sa ia legatura cu mine atat prin mesaje, cat si telefonic la nr. 0764261505", arată reprezentantii firmei Bozo.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...