In plina criza, prefectul de Valcea ataca hotararea prin care CJ a alocat bani primariilor!

13 Mar 2020
Deși nu sunt superstițios din fire, se pare că ziua de astăzi, vineri, 13 martie, este o zi cumplită pentru primăriile din județul Vâlcea, întrucât Instituția Prefectului a considerat de cuviință să atace în contencios administrativ hotărârea de Consiliu Județean prin care au fost repartizați, către primării, banii pentru cheltuielile de funcționare, cofinanțări și programe de dezvoltare.

Într-o perioadă atât de grea, acest gest al prefectului este unul cu niște consecințe foarte grave, deoarece aplicabilitatea hotărârii prin care Consiliul Județean a repartizat banii se suspendă până la judecarea, pe fond, la instanța de contencios administrativ.

Vom depune toate diligențele în instanță, pentru respingerea acțiunii inițiate de prefect și menținerea actului administrativ în forma adoptată.

Până atunci însă, sumele repartizate nu pot fi utilizate de către primării.

Îi asigur pe colegii mei primari că rămân alături de ei și că voi căuta soluții pentru a depăși, împreună, situația generată de acțiunea demarată de Instituția Prefectului, sub semnătura domnului prefect Tiberiu Costea.

Este o problemă destul de gravă, pentru rezolvarea căreia am dispus deja măsuri în ceea ce privește demararea procedurilor juridice de apărare și soluționare a cauzei.

Constantin RĂDULESCU, președinte Consiliul Județean Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...