Consiliul Județean Vâlcea acționează în continuare pentru protecția valcenilor

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea a rezervat un întreg etaj, secția de infecțioase, pentru confruntarea cu coronavirusul în zona noastră. Toată lumea este pregătită profesional pentru a interveni în cazurile care pot apărea după valul de români care se întorc, zilele acestea, în România.

S-a făcut o aprovizionare importantă cu materiale sanitare, combinezoane și măști de protecție.
Se lucrează la amplasarea unei soluții de triaj în incinta spitalului, pentru accesul cât mai rapid al pacienților infectați la mijloacele de tratare a afecțiunii.

O cameră de izolare este deja funcțională și la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea.

Spitalul din Mihăești și cel din Drăgoești sunt, de asemenea, pregătite cu saloane de izolare și cu materiale sanitare.

Mulțumesc tuturor pentru eforturile pe care le fac pentru a pune în funcțiune aceste capacități de rezolvare a crizei. Includ aici DGASPC Vâlcea care are deja proceduri de comunicare cu persoanele interesate de serviciile instituției.

Consiliul Județean Vâlcea este deschis zilnic comunicării cu cetățenii. Reamintesc că ne puteți trimite sugestiile și sesizările dumneavoastră în scris, prin mesaje on-line sau direct la sediul nostru din Râmnicu Vâlcea. (președinte CJ Vâlcea – Constantin RĂDULESCU)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...