ACCIDENT la Raureni, produs de un bărbat beat, intors din Italia

ACCIDENT la Raureni, produs de un bărbat beat, intors din Italia FOTO arhiva
Azi-dimineață, în jurul orei 06.00, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe strada Raureni din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Politistii s-au deplasat la fața locului si au stabilit ca, un bărbat de 32 de ani localitate, în timp ce se deplasa pe strada Raureni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism ce circula din sens opus.
Fiind testat cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Deoarece acesta venise din Italia de pe data de 09.03 a. c. s-a mai stabilit ca acesta nu a respectat obligația de izolare la domiciliu pe o perioada de 14 zile.
I s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice și zadarnicirea combaterii bolilor.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...