INCIDENT LA LALOSU! Un bărbat a luat bătaie pentru că a ieșit mai devreme din izolare

Un bărbat din comuna Laloșu a aluat bătaie de la un consătean de-al său pentru că nu a respectat 4 zile de izolare la domiciliu. Bărbatul s-a întors din Italia în data de 2 martie. La sosire, pe aeroportul de la Craiova a fost atenționat că, odată ajuns acasă, trebuie să stea în izolare timp de 14 zile. Acesta nu a respectat perioada de izolare și în data de 11 martie el a ieșit din casă, fiind văzut de un vecin al său.
Luat la întrebări de vecin, acesta a pretextat că are nevoie de o adeverință de la Primăria Laloșu. Cei doi s-au luat la ceartă, iar cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula, împărțindu-și cu generozitate pumni și picioare. Amândoi protagoniștii scandalului s-au ales cu dosare penale. Vecinul pentru că loviri și alte violențe, iar bărbatul întors din Italia pentru că nu a respectat perioada de izolare.
Cercetările vor confirma dacă victima a respectat sau nu autoizolarea şi ce riscă în acest caz şi dacă agresorul va primi vreo pedeapsă în funcţie de numărul de îngrijiri medicale dacă victima îşi va scoate certificat medical.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...