CERNIȘOARA: ARESTAT PREVENTIV pentru că și-a bătut mama și a dat foc la casă

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lăpușata au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere

La data de 08 martie a.c. in jurul orei 19:05, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Cernișoara, aflându-se în stare de ebrietate, amenință cu acte de violență pe mama sa și că a dat foc la casă.
Cu ocazia deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv la locuința respectivă se manifesta un incendiu.
La fața locului s-au deplasat membrii SVSU Cernișoara și ISU Horezu care au localizat și stins incendiul, constatându-se faptul că, în urma incendiului locuința a fost distrusă în proporție de aproximativ 40%
Din verificări, s-a stabilit că principalul suspect al incendiului este un tânăr de 25 de ani care a fost identificat în timp ce se afla pe un teren intravilan la aproximativ 100 de metri de locuința sa, unde a fost prins și imobilizat.
Datorită faptului că acesta prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Horezu pentru investigații.
La data de 10 martie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Astăzi, tânărul a fost prezentat cu propunere de arestare judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său pe o perioadă de 30 de zile.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...