CORONAVIRUS: Măsuri dispuse de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Râmnicu Vâlcea

11 Mar 2020
În consecinţa Hotărârii nr. 6/09.03.2020 luată de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă şi a evoluţiei numărului de îmbolnăviri cauzate de virusul Covid-19, marţi, 10 martie, în Sala de Consiliu a Primăriei municipiului s-a întrunit Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Râmnicu Vâlcea, condus de primarul Mircia Gutău şi cu participarea reprezentanţilor administraţiei locale, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ai Poliţiei Locale, ai Spitalului Judeţean Vâlcea ş.a. În urma discuţiilor purtate, s-au stabilit următoarele măsuri:
1. Se suspendă activitatea creşelor aflate în subordinea Primăriei municipiului Râmnicu pe perioada 11-22 martie.
2. Se va proceda la identificarea tuturor structurile private de tip ”creşă” sau ”after-school” din municipiu, cărora li se va pune în vedere să îşi suspende activitatea pentru aceeaşi perioadă.
3. Se vor demara lucrările pentru extinderea centrului de carantină de la internatul fostului Liceu ”Oltchim” cu încă un etaj, astfel încât să se asigure, în caz de necesitate, suficiente locuri pentru izolarea suspecţilor de îmbolnăvire cu coronavirus.
Totodată, se vor lua măsuri suplimentare de protecţie şi pentru menţinerea unei stări de igienă corespunzătoare în toate punctele de interacţiune a cetăţenilor cu administraţia locală – registraturi, birouri de informaţii, casierii etc.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...