BOZO: S-a lansat cel mai nou produs pe piața igienizanților pentru mâini!

09 Mar 2020
Cel mai nou produs pe piața igienizanților pentru mâini a fost lansat săptămâna trecută de către compania vâlceană Bozo. Deja cererile pentru noul produs, care conține alcool 65%, sunt peste așteptările producătorilor.
”În această perioadă, în care trebuie să fim extrem de atenți cu igiena corporală, în contexul izbucnirii acestei epidemii cu coronavirusul, am lansat pe piață un produs nou, extrem de eficient, care are 65% alcool. Deja, comenzile atât on-line, cât și la raft, sunt numeroase, dar facem față. Important este ca în această perioadă, să înțeleagă toți cât de important este să te dezinfectezi”, ne-a declarat Gili Boruz, managerul companiei Bozo.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat spune că gelurile dezinfectante din comerţ pot distruge coronavirusul Covid-19.
„Spălatul pe mâini 20 de secunde cel puțin, după care dacă vrei să pui și soluție pe bază de alcool este foarte bine. (...) Dacă sunt pe bază de alcool şi dacă le folosim, da, omoară coronavirusul, pentru că el este ucis de soluţii pe bază de alcool şi de soluţii pe bază de clor. Soluţiile din piaţă pentru dezinsecţia mâinilor sunt, de regulă, pe bază de alcool”, a spus Raed Arafat.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...