Bărbat din Prundeni, cercetat pentru infracțiunea de răspândirea bolilor la animale sau plante

La data de 04 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băbeni au oprit pentru control pe Drumul Național 64, o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 ani, din comuna Prundeni.

În urma controlului efectuat autoutilitarei polițiștii au descoperit 17 suine, cu greutate între 40 și 100 kg, pentru care bărbatul nu deținea documente legale de proveniență sau transport.

La fața locului s-au prezentat și specialiști din cadrul D.S.V.S.A. Vâlcea care au procedat la recoltarea de probe biologice, eutanasierea suinelor și sancționarea contravențională a bărbatului.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de răspândirea bolilor la animale sau plante, iar autoutilitara a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...