5 martie 2020, Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială “Take Ionescu”

Școala Gimnazială “Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea sau Școala cu Ceas, așa cum ea este cunoscută de toți vâlcenii, își deschide larg porțile în data de 5 martie 2020. Scopul acestei acțiuni este de a interacționa elevi și profesori, într-un mediu prielnic, adecvat pentru micuții care pășesc pentru prima dată pragul unei școli.
Chiar dacă ne aflăm în plină criză pricinuită de coronavirus, conducerea Școlii Gimnaziale Take Ionescu nu vrea să renunțe la un eveniment care a devenit deja tradiție.
La eveniment sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.
”Știu că nu este chiar o perioadă propice, însă noi îi așteptăm pe părinții preșcolarilor să ne viziteze și să le spunem ce lucruri minunate facem noi aici. Avem un colectiv extraordinar de cadre didactice, care de-abia așteaptă să lucreze cu noii elevi. Oferta noastră educațională pentru anul școlar 2020 - 2021 cuprinde 5 clase pregătitoare, cu programul ”after school la clasele primare. Toți elevii vor avea program școlar de dimineață. Clasele I - VIII vor funcționa într-un singur schimb între orele 08.00 - 14.00”, ne-a declarat directorul instituției de învățământ, Florina Soare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...