Să-l ajutăm pe Radu! Acest băiat se luptă de 8 ani cu o boală cruntă: Mai are nevoie de 8.000 de euro

04 Mar 2020
De mai bine de 8 ani de zile, Radu Drăgan, un băiat cu o inimă de aur se luptă cu cea mai crâncenă boală a secolului 21: cancerul. De-a lungul anilor a suferit multiple operații pe creier, iar extraordinarii părinți ai lui Radu au ajuns la capătul puterilor fizice, emoționale, dar mai ales financiare.
”În data de 2 martie 2020, Radu a ajuns la clinica din Germania și a început procedurile și tratamentul. Părinții au reușit să achite avansul de 6000 euro, a mai rămas de achitat diferența de 8000 euro!
Împreună îl putem ajuta pe Radu să finalizeze tratamentul și așa, starea lui de sănătate se va îmbunătății!
Îl puteți ajuta pe Radu donând în contul Asociației Mamici din Valcea, sau la unul din punctele de colectare din municipiu”, arată Asociația Mămici din Vâlcea.
Mămicile din Vâlcea au demonstrat încă o dată cât sunt de unite, într-o săptămână s-au mobilizat și au început să facă licitații între ele. Activitatea se desfășoară în cadrul „Grupului Mămici din Valcea”, unde sunt postate poze cu diverse produse, torturi, genți, biciclete de copii, scaun auto nou, haine noi, dronă, programări la manichiură, programări la make-up, gene fir cu fir, vopsit și aranjat, seturi de bijuterii, rochie de mireasă, rochii de seară… Totul pentru ca Radu să poată finaliza tratamentul. Pe grupul mămicilor, licitațiile continuă până în data de 8 martie 2020.
Când avea 6 ani, Radu Drăgan a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală parietală stângă. A suferit multiple intervenții chirurgicale, dar problema a recidivat și Radu este supus din nou la tratamente invazive și extrem de costisitoare.

Acesta este link-ul grupului unde se fac licitații:
https://www.facebook.com/groups/mamicidinvalcea/?fref=nf
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...