ADEVARUL despre cetățenii chinezi care se plimbau prin Dragasani! DEZVALUIRI INCENDIARE

Cei sase cetateni chinezi care au fost puși de autorități în izolare la un hotel din Slatina, iar apoi au fost găsiți la un alt hotel, în Drăgășani au documentele de călătorie si cele care atestă starea de sănătate în regulă. Anuntul a fost facut chiar de proprietarul hotelului din Dragasani, unde sunt cazați, Adrian Duluceag.
"Este vorba despre 16 cetateni, 6 chinezi si 10 coreeni, care au semnat un contract de munca cu fabrica MV Auto din Dragasani. La noi, urmează să stea timp de 3 luni de zile. Chinezii au stat si la Slatina pentru ca noi nu am avut camere libere. Timp de 3 zile, au făcut naveta cu taxiul. Acum, sunt cazați la noi in hotel si nu au nicio restricție.
Cei 6 cetateni chinezi au stat 30 de zile in izolare, în China, într-o zonă care nu a fost afectată de coronavirus", ne-a declarat Adrian Duluceag.
Directorul DSP Vâlcea, dr. Lorena Margaritescu a confirmat spusele patronului din Dragasani. "Da, într-adevăr. Cei 6 cetateni chinezi au acte doveditoare. Au stat în carantină timp de 30 de zile. Totul este in regula cu cei 6, care inițial au fost descoperiți cazați la Slatina, apoi în Dragasani. In acest moment, ei nu mai sunt izolați. Sunt liberi să meargă unde doresc", ne-a declarat dr. Lorena Margaritescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...