Jurnalista Ana Maria Cirstea, câștigătoarea unei Burse JTI pentru jurnalisti

26 Feb 2020
Programul Bursele JTI pentru Jurnaliști – ediția 2019-2020 a desemnat 10 câștigători care vor participa la stagiul de pregătire în cadrul unor instituții și organizații europene.
Potrivit comunicatului organizației, cei 10 ziariști vor efectua o vizită de lucru de o săptămână la instituțiile europene din Bruxelles, la sediul NATO, precum și la alte autorități, organizații sau companii relevante.

Numele câștigătorilor:
• Constantin BALABAN – Agerpres
• Ana Maria CIRSTEA – Radio Romania Actualitati
• Ioana Alexandrina CIRSTEA DADACU – Romania TV
• Elena DEACU – Adevarul
• Oana Mihaela GHITA – Agerpres
• Bogdan ISOPESCU – Radio Romania Actualitati
• Alexandru LANCUZOV – Radio Romania Actualitati
• Andreea MARIN – Radio Romania Actualitati
• Catalin Gabriel STANCU – King News, Focsani
• Gina VACARIU – Antena 3
Cei doi ziariști români care vor beneficia de stagiul extins de documentare și training la Bruxelles sunt: Andreea MARIN – Radio Romania Actualitati și Gina VACARIU – Antena 3.
Bursele JTI pentru Jurnaliști se află la a XXI-a ediție, fiind organizate de JTI România, clubeconomic.ro, Ad Media Consult, cu sprijinul foștilor bursieri.
Bursele JTI au fost lansate în anul 2000, ca o continuare a programului de stagii inițiat în anii ‘90 de National Forum Foundation/Freedom House, cu sprijinul Guvernului SUA.
Obiectivul programului este dezvoltarea cunoștințelor și abilităților jurnaliștilor, prin expunere la realitățile democrațiilor dezvoltate, imersiune în medii culturale diverse și practică profesională specializată, mai întâi în Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...