FOTO: A ars de viu în casă! Incendiul a pornit de la o țigară aprinsă (FOTO)

Incendiu în localitatea Șuțești, unde a ars o casă de locuit. Din nefericire, un bărbat de 54 de ani, proprietarul locuinței, a fost găsit în casă carbonizat. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stingere.
Până la localizarea incendiului , a ars acoperișul construcției pe o suprafață de circa 50 mp, obiecte de mobilier dintr-o camera și s-a prăbușit tavanul. În cameră sub tavanul prăbușit a fost găsit bărbatul decedat.
Cauză probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este fumatul fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...