VÂLCENI DE NOTA 10! Andrei Cruceru, trei premii I la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU

24 Feb 2020
În data de 22.02. 2020 a avut loc la Oradea, Campionatul European de Karate Shotokan ESKU, Editia a XVI- a și Transylvanian Open Grand Prix, competiție organizată de Federația Română de Karate și Club Sportiv Crișan.
La acesta competiție au participat peste 2000 de sportivi din 17 țări. Sportivul vâlcean CRUCERU ANDREI DANIEL, legitimat în prezent la SPORTUL STUDENȚESC - BUCUREȘTI sub îndrumarea antrenorului său Adrian Ghinea, a urcat pe podium obținând rezultate bune, la mai multe probe, după cum urmează:
Locul 1 - Kumite Shobu Ippon Seniori, -75 kg;
Locul 3 - Kumite WKF Seniori, -75 kg;
Locul 1 - Kumite WKF U21, -75kg,
Locul 1 - Kumite Shobu Ippon U21, -75kg.
“ A fost o competiție importantă pentru mine, unde am încercat să obțin rezultate, deoarece sunt într- o perioada de pregătire și schimbare de categorie de vârstă, de la U21 la Seniori, iar pe 21 Martie 2020 voi avea Campionatul Național de Karate ESKU. Mulțumesc pe această cale lui Sensei Adrian Ghinea pentru toată susținerea și încrederea acordată, dar și lui Sensei Mihai Ioniță, deoarece îmi permite și încă mă mai ajută la antrenamente în sala dumnealui de la Vâlcea, ori de câte ori sunt acasă!” a spus sportivul Andrei Daniel Cruceru.
“Andrei Daniel Cruceru este unul dintre cei mai valoroși sportivi ai generației actuale, care a adus plus valoare karate-ului olimpic din Romania!” ne- a declarat printr- un mesaj, dl. antrenor Adrian Ghinea.
Andrei a fost descoperit și antrenat de Prof. Mihai Ioniță, sportiv ce a fost legitimat până în anul 2018 la CSS- Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...