Iorga Sonia Elena - nominalizată la Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale

23 Feb 2020
Asistent social cu o vastă experienţă în domeniul sănătăţii, doamna Sonia Elena Iorga este de cele mai multe ori un liant între pacient şi mediul său familial, între pacient şi comunitatea din care acesta face parte. Dincolo de acordarea suportului moral, serviciile pe care le acordă sunt de mare importanţă şi implică responsabilitate şi promptitudine în executare.
Este apreciată drept un profesionist care acţionează cu onestitate şi responsabilitate faţă de beneficiari, instituţii şi societate, care conştientizează profund situaţia şi problemele pe care le are de soluţionat. Foarte bine informată în privinţa contracepţiei, sarcinii, bolilor cu transmitere sexuală, are resurse pentru exploatare unor atitudini, a unor fapte, precum şi o viziune de ansamblu a acestora, în conexiune cu factorii determinanţi, favorizanţi, contexte.
Din anul 2018 este membru în conducerea Sucursalei Teritoriale CNASR Vâlcea, dorindu-şi să contribuie la dezvoltarea acesteia şi să se implice în promovarea intereselor asistenţilor sociali.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...