Liliana-Carmen Duţulescu - Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale

22 Feb 2020
A absolvit în anul 2001 Facultatea de Teologie Ortodoxă în cadrul Universităţii din Piteşti, specialitatea Teologie-Asistenţă Socială, şi, în cadrul aceleiaşi universităţi, master-ul „Managementul serviciilor sociale şi de sănătate” – anul 2008.
Încă din decembrie 2000 a lucrat ca asistent social în cadrul Primăriei comunei Prundeni, iar din ianuarie 2005 a coordonat şi organizat activitatea Serviciului Public de Asistenţă Socială al instituţiei. În perioada 23 august 2018-19 decembrie 2019 a ocupat în cadrul Asociaţiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenţă Socială ASSOC-SUD-CENTRU funcţia de specialist îmbunătăţire procese - Consultant implementare în cadrul Proiectului ”Iniţiative în politici publice alternative pentru servicii sociale de impact”, cod SMIS 112241/SIPOCA 291.
Din decembrie 2013 şi până în prezent este vicepreşedinte al Sucursalei Teritoriale Vâlcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România.
O caracterizează curajul, abnegaţia şi dăruirea de sine, permanent fiind preocupată de pregătire teoretică şi practică.
Crede cu tărie în misiunea sa de a da posibilitatea tuturor persoanelor de a se dezvolta la potenţialul lor maxim, de a-şi îmbunătăţi viaţa şi de a preveni eventualele disfuncţii.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...