Muscalu Maria-Cristina-Adelina - Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului

22 Feb 2020


Absolventă a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, specializarea Asistenţă Socială, promoţia 2008, îşi desfăşoară activitatea în domeniul protecţiei copilului din anul 1997, fiind între primii angajaţi ai Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Drepturilor Copilului Vâlcea, neavând contractul individual de muncă întrerupt sau suspendat.

Este manager de caz în cadrul Serviciului Management de Caz pentru Copil al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, formator cursuri de formare profesională ca asistent maternal profesionist şi membru în Comisia de Orientare Şcolară şi Profesională a copiilor/elevilor/tinerilor cu Cerinţe educative speciale din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vâlcea.

De-a lungul timpului s-a dovedit un adevărat liant între client, mediul său familial şi comunitatea din care fac parte, asigurându-se că acesta primeşte tot ajutorul de care are nevoie şi de care sistemul dispune.

Are responsabilitatea actelor întreprinse în cadrul activităţilor ce decurg din rolul autonom şi delegat, dă dovadă de profesionalism, capacitate de efort susţinut, iniţiativă şi promptitudine în realizarea atribuţiilor de serviciu şi nu în ultimul rând de spirit de echipă, împărtăşind întotdeauna colegilor mai tineri experienţa sa şi sprijinindu-i în profesia aleasă.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...