Președinte pentru o zi! Constantin Rădulescu deschide larg ușile Consiliului Județean Vâlcea

Aflată în documentare la Consiliul Județean Vâlcea, l-am întâlnit pe președintele Constantin Rădulescu, însoțit de o tânără, care, așa cum mi s-a spus ulterior, azi îndeplinea funcția de președinte al CJ Vâlcea.
Avidă de cunoaștere, tânăra Miruna Oltei, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vâlcea, avea o agendă în care își nota sârguincios tot ceea ce spunea Constantin Rădulescu. Această inițiativă îi aparține președintel ui Rădulescu, care, în acest fel, dă dovadă de transparență și deschidere.
”Ideea mi-a venit pe când lucram la Regulamentul de funcționare al Consiliului Consultativ pentru probleme de tineret. S-au făcut bilețele, s-a tras la sorți, iar Miruna a câștigat. Mă bucur mult să o am azi alături și să împărtășesc această experiență cu ea. Munca în administrație nu este chiar ușoară și mă bucur că tinerii din ziua de azi sunt interesați despre ceea ce face un președinte de CJ, un prefect sau un primar”, ne-a spus Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...