VÂLCEA: Și-au omorât bunicul în bătaie! Cei doi soți au fost REȚINUȚI

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Cornăţanu Laurenţiu şi Cornăţanu Adina Maria, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
În cursul zilei de astăzi, 18 februarie 2020, inculpaţii Cornăţanu Laurenţiu şi Cornăţanu Adina Maria, aflaţi în stare de reţinere, urmează a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada 12-14.02.2020, ambii inculpaţi au exercitat la locuinţa de domiciliu, acte de agresiune fizică de o intensitate ridicată asupra victimei G.V., în vârstă de 84 de ani, bunicul inculpatei Cornăţanu Adina Maria cu care aceştia convieţuiau, provocându-i victimei leziuni traumatice severe care i-au provocat în final decesul, survenit în data de 16.02.2020 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde victima se afla internată din data de 15.02.2020.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Poliţiei Rm. Vâlcea, Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea şi Serviciul Operaţiuni Speciale Vâlcea.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...