PREMIU PENTRU JURNALISM: Magdalena Popescu, nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2020

18 Feb 2020
Magdalena Popescu, jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani în presa locală, a fost nominalizată la Premiul pentru Jurnalism în cadrul Galei Naționale e Excelenței în Asistență Socială 2020.
Această nominalizare reprezintă o încununare a eforturilor jurnalistului Magdalena Popescu în domeniu social în anul care a trecut și nu numai. Cei care doresc să o sprijine să ajungă în finala de la București, trebuie să știe că o pot face printr-un vot on-line aici http://poll.cnasr.ro/poll/12. Se accesează premiul pentru jurnalism și se votează în dreptul numelui Magdalena Popescu.
Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a este organizată în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român, de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.
Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Loredana & Agurida Band vor încânta publicul printr-un show inedit.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...