Vă mulțumim pentru că ne citiți! Încrederea dvs. ne onorează

În prima lună a anului 2020, conform Google Analytics, siteul Vocea Vâlcii a avut 123.857 de utilizatori unici. Cele mai citite articole au fost ”FOTO: O vâlceancă este cea mai tânără șoferiță de TIR din Europa! La doar 30 de ani, stăpânește un mastodont de 40 de tone” cu 16393 de vizualizări, urmat de ”FOTO El este tânărul care a sunat la 112 și a spus că e o BOMBĂ în mall-ul nou din Râmnicu Vâlcea (EXCLUSIV)” cu 13.600 de vizualizări și ”Accident, sinucidere sau crimă!” cu 13.038.
Pe pagina de Facebook a ziarului Vocea Vâlcii articolul ”FOTO: O vâlceancă este cea mai tânără șoferiță de TIR din Europa! La doar 30 de ani, stăpânește un mastodont de 40 de tone” are 760 de share-uri, iar articolul ”Descoperă apele magice, unice în lume, de la Băile Govora” are 768.
Vă mulțumim pentru că ne citiți, ne străduim să publicăm articole bine documentate, interesante și care vă pot fi de folos. Ne bucurăm că Vocea Vâlcii a devenit o platformă on-line importantă, unde dezbaterea este deschisă pentru oricine își exprimă opiniile într-un mod civilizat. Avem 27.373 de urmăritori pe pagina noastră de FB și ne străduim să nu-l dezamăgim pe niciunul.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...