CONCURS: Câștigă una dintre invitațiile duble la cel de-al doilea Concert Direcția 5 în Râmnicu Vâlcea, la Teatrul "Anton Pann", pe 20 februarie 2020, ora 17.00

03 Feb 2020
La cererea publicului, se va organiza în data de 20 februarie 2020, de la ora 17, al doilea concert DIRECTIA 5 "POVESTEA NOASTRA"la TEATRUL ANTON PAN din RAMNICU VALCEA. Spectacolul reprezintă o bună ocazie pentru fanii trupei de a fredona din nou cele mai cunoscute melodii de dragoste: ”O fată ca ea”, ”Te iubesc”, ”Îți mulțumesc” sau ”Povestea noastră”.
Cititorii care doresc să câștige una dintre cele două invitații gratuite (4 locuri) oferite cu generozitate de băieții de la Direcția 5 pot participa la concursul nostru on-line.
Participanții trebuie să dea LIKE la pagina de Facebook Vocea Vâlcii, share la această postare și comentariu la postare cu ”PARTICIP”. Toate trei condițiile sunt obligatorii, LIKE la pagina FB Vocea Valcii, nu la postare. La postare trebuie dat comentariu cu ”PARTICIP” și SHARE.
Tragerea la sorți, prin Random, va avea loc vineri, 7 FEBRUARIE, orele 16.00 și va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Vocea Vâlcii. Mult succes tuturor!

”La cererea publicului organizam pe 20 februarie 2020, de la ora 17, al doilea concert DIRECTIA 5 "POVESTEA NOASTRA"la TEATRUL ANTON PAN din RAMNICU VALCEA.
Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.
Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: "POVESTEA NOASTRĂ".
În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”. Semnează: Direcția 5.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...