IMPORTANT: Întreaga localitate Drăgoești va avea apă și canalizare

Unul dintre cele mai importante proiecte din localitatea Drăgoești este cel de apă și canalizare, care este prins deja în masterplanul județului. Primarul Gheorghe Melente spune că în acest moment se lucrează la autorizații, pentru ca proiectul să demareze cât mai rapid. Localitatea Drăgoești are apă și canalizare pe arterele principale, însă grație acestui proiect întreaga comună, până la ultimul cătun, va avea apă și canalizare.
”Localitatea Drăgoeşti este prinsă în acest „Proiect regional de dezvoltarea a infrastructurii de apă şi apă uzată”, propus pentru finanţare prin programul POIM 2014 – 2020 şi va beneficia de apă şi canalizare toată localitatea.
În acest masterplan, localitatea Olanu va fi racordată la sistemul de alimentare din localitatea Drăgoeşti, fiindcă noi avem o staţie performantă, şi avem inclusiv un sistem de canalizare dimensionat corespunzător. În mare parte, localitatea beneficiază de apă şi canalizare pe arterele principale, dar prin acest proiect se vor face extinderile de reţea pe uliţe adiacente”, arată Gheorghe Melente.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...