RAZIE ÎN VÂLCEA! S-au aplicat 714 amenzi și au fost reținute 169 de permise

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, săptămâna trecută, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și a reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere grave.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri au fost nevoiți să aplice 714 sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, 290 fiind aplicate pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, au fost reținute 40 certificate de înmatriculare, 169 de permise de conducere, dintre acestea 122 pentru depășirea limitei de vitezei legale, iar 19 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Având în vedere weekendul prelungit și valorile de trafic mari, toate efectivele de poliție rutieră și ordine publică au fost prezente în stradă pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc, supravegherea, dirijarea și controlul traficului rutier, astfel încât să se mențină siguranța circulației.

Sâmbătă, 25 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 64, pe raza localității Râureni unde în urma neregulilor descoperite au aplicat 53 de sancțiuni, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, cu o valoare de peste 57.000 lei și au fost reținute 33 de permise pentru nerespectarea regimului de viteză.

Acțiunile pentru menținerea siguranței rutiere vor continua și săptămâna aceasta.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...