VIDEO: Barmaniță din Drăgășani, tâlhărită ziua în amiaza mare! Cei doi tineri au fost ARESTAȚI PREVENTIV ediție tiparită

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
În fapt, la data de 22 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de o femeie, barman la un local din municipiul Drăgășani, cu privire la faptul că două persoane de sex masculin au deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani și un telefon mobil.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia fiind deposedată de suma de 1100 de lei și un telefon mobil.
În urma investigațiilor desfășurate și a exploatării datelor și informațiilor obținute, polițiștii au efectuat la data de 24 ianuarie a.c., o percheziție domiciliară, pe raza comunei Grădinari, județul Olt, la locuința a doi tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind descoperit un telefon mobil care ar fi rezultat din comiterea infracțiunii de tâlhărie.
În data de 24 ianurie a.c., în urma probatoriului adminstrat, cei doi tineri au fost prezentați instanței de judecată, împotriva lor fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.
Cei doi tineri au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale, Direcției de Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...