PSD întărește echipa la Vâlcea! Primarul din Drăgășani și fostul prefect Marin, în fruntea social democraților vâlceni

26 Ian 2020
Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a mai primit încă un mandate de la cei 400 de delegați, participanți la Conferinţa extraordinară a organizației judeţene a PSD Vâlcea. Prin vot deschis, pesediștii l-au împuternicit pe Constantin Rădulescu, încă 4 ani în fruntea partidului. De asemenea, delegații au votat și noua echipă de conducere. Astfel, președinte executiv al PSD Vâlcea este primarul din Drăgășani, Cristian Nedelcu, iar secretar executive, nimeni altul decât fostul prefect de Vâlcea, Florian Marin.
Primari grei, cooptați în forul de conducere județean
Alături de parlamentarii care conform statutului sunt vicepreşedinţi au mai fost aleşi: Adina Dobrete , Ion Matei, Ion Belciu, Mihai Murăruş, Nicolae Concioiu, Dumitru Blejan, Sorin Vasilache, Lucian Rădulescu, Florin Ionescu, Adrian Dima, Achim Băluţă şi Viorel Radi.
La conferinţa judeţeană a PSD Vâlcea au participat, în calitate de invitaţi, deputatul Mihai Weber, preşedinte al PSD Gorj şi vicelider naţional, Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Mehedinţi, dar şi primarul Mircia Gutău, care a întărit legătura politică puternică dintre el și Costi Rădulescu, asigurându-l pe liderul PSD că va mai câștiga încă un mandate de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. ”La Vâlcea, PSD și PER merg mână în mână, iar victoria la alegerile din vară va fi a noastră”, a spus Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...